Richtlijnen & Corona

Onze studio lessen schakelen automatisch over naar online lessen bij verplichte sluiting.
In periode van verplichte sluiting is het steeds mogelijk om met alle soorten abonnementen en kaarten de lessen online te volgen.
Dit impliceert ook dat het niet mogelijk is om je kaart te verlengen bij verplichte sluiting door de overheid. Hou dus zelf goed in het oog wanneer je kaart vervalt en gebruik je beurten of abonnement ook voor de online lessen die blijven doorlopen of kies de optie "losse beurt". 
We hopen om jullie in periode van verplichte sluiting terug te zien online en op die manier nog verbinding te blijven creëren met elkaar.  We hopen tevens ook dat er nooit nog een verplichte sluiting komt!

Veranderingen door Corona:  Wat is belangrijk om te weten?

1. Om deel te kunnen nemen aan onze lessen & workshops, hoor je eerst een account aan te maken.  Maak je account aan in ons inschrijvingssysteem via https://www.momoyoga.com/saja-yoga/register/ 

2. Koop dan met je account je gewenste credit aan om de les of workshop waaraan je wil deelnemen te kunnen reserveren.

3. Rekening houdend met de richtlijnen van de overheid kunnen enkel een beperkt aantal mensen in de les toegelaten worden. Als je zeker wil zijn van je plaats, kan je beter op voorhand inschrijven via het online systeem.  Je kan er ook voor kiezen om je niet op voorhand in te schrijven voor een les. Je kan in het uurrooster gaan kijken of er nog plaatsen vrij zijn. Je neemt dan wel zelf het risico om zonder inschrijving naar de studio te komen en hoopt dan dat geen tien andere mensen hetzelfde doen 😉 First there, first served.

4. Voor nieuwe yogi's: Je kan online je losse beurt, Yoga Special of kaart aankopen. Let op! Nadat je je credit hebt aangekocht, moet je nog je plaats in de les reserveren/boeken via het uurrooster.

5. Online lessen blijven doorlopen wanneer de studio open is, voor onze studenten uit de risicogroep en voor diegene die verkiezen om van thuis uit of op vakantie les te volgen.  Let op! Online Zoom abonnementen (25€) zijn niet geldig voor de lessen die doorgaan in de studio. Je kan ook met je gewone studio-beurtenkaart online lessen boeken. Mensen die een (1m, 3m, 6m, 1j) abonnement hebben, kunnen deze zowel voor de online als studio lessen gebruiken.

6. Kom op tijd naar de les zodat je voldoende tijd hebt om je op een veilige manier met de nodige maatregelen te installeren op je mat. Kom ten laatste 5′ voor de aanvang van de les, ten vroegste 15' ervoor. De deur gaat op slot wanneer de les start. Wie te laat is, kan er dan jammer genoeg niet meer bij.

7. Let op! In het lessenrooster zal je twee soorten lessen terug vinden: “ONLINE” of “STUDIO” Wanneer je naar de les komt in de studio, hoor je je les bij “STUDIO” te reserveren. Wanneer je een online les wenst te reserveren, ga je naar “ONLINE”.

8. Omwille van hygiëne en veiligheid raden we iedereen aan om hun eigen Yoga mat mee te brengen. Indien je toch kiest om een yogamat te gebruiken in onze studio, ben je verplicht een eigen (hand)doek mee te brengen om de yogamat na de les mee af te kuisen. Het ontsmettingsproduct zal klaarstaan in onze studio.

9. Iedereen is verplicht om tijdens de Coronamaatregelen een eigen handdoek mee te nemen naar de studio.

Praktische richtlijnen om naar de yogales te komen

 • Respecteer de algemene hygiënische maatregelen zoals afstand houden, mondmasker dragen tijdens het wachten in de gang voor je binnenkomt, handen ontsmetten bij aankomst. Er zal ontsmettingsmiddel klaarstaan aan de kassa wanneer je je komt aanmelden. Blijf thuis als je je niet 100% voelt, een hoest hebt, etc... (Mondmaskers worden afgezet en in eigen zak gestopt aan de schoenenkast voor je naar je mat gaat. Iedereen zal één voor één binnenkomen en naar zijn mat gaan.)
 • Trek je yogakleren thuis aan, draag indien nodig iets eroverheen om naar Saja Yoga te komen.
 • Kom op tijd (minstens 10' op voorhand) naar de les zodat je voldoende tijd hebt om je op een veilige manier met de nodige maatregelen te installeren op je mat.
 • We raden iedereen ten sterkste aan zijn eigen yogamat mee te brengen. Indien je toch verkiest om een yogamat van de studio te gebruiken, ben je verplicht een (hand)doek mee te brengen om de yogamat achteraf mee af te kuisen. Saja Yoga voorziet het ontsmettingsproduct en de student de doek om mee af te kuisen.
 • We raden aan om zoveel mogelijk aan eigen materiaal mee te brengen, alsook een eigen handdoek.
 • Leg je mat op één van de voorziene plaatsen. Er zijn 16 plaatsen beschikbaar, die met tape aangeduid staan.
 • Breng je eigen zakdoek mee en laat geen zakdoeken rondslingeren.
 • Respecteer bij het verlaten van de studio steeds de afstand.

Maatregelen in de studio

 • Het keukentje is momenteel niet beschikbaar beschikbaar voor studenten. Handen kunnen enkel in de toiletten gewassen worden. Er is ontsmettingsmiddel beschikbaar aan de inkom van de studio.
 • Er wordt geen thee of water geserveerd. (Je kan je eigen bottle met water of thee meebrengen.)
 • 16 Maximum aantal yogi’s in de studio. Vooraf inschrijvingen verplicht.
 • Er zijn markeringen op de grond om matten te leggen.
 • Er zal enkel ontsmettingsmiddel beschikbaar zijn om de matten af te kuisen. Eigen Vod of doek om de mat mee af te kuisen, moet door de student zelf mee gebracht worden.
 • Studenten zijn verplicht om een handdoek mee te brengen die over bolster of blokken kan gelegd worden, indien deze door de student wensen gebruikt te worden. We raden aan om zoveel mogelijk aan eigen materiaal mee te brengen.