VOOR JE START

Elke yogi hoort eenmalig een account aan te maken op MomoYoga (klik hier om je te registreren) alvorens te kunnen deelnemen aan de lessen.

Wij werken met voorafgaande inschrijvingen via ons uurrooster (klik hier), indien je zeker wil zijn van je plaats, schrijf je je best op voorhand in.

Via je MUTUALITEIT kan je jaarlijks een deel van je lesgeld terugkrijgen. Download je document via je mutualiteit, breng het ingevuld mee naar de Studio en wij bezorgen het ondertekend terug.

WE ALSO DO TEACH IN ENGLISH


ONLINE LESSEN VIA ZOOM
 • Losse beurt online les: 12€
 • 7 dagen lang online lessen: 29€  (4€/les, als 1 les per dag)
 • Alle Beurtenkaarten en abonnementen zijn geldig zowel online als in studio.


LESSEN IN DE STUDIO
 • Losse beurt: 15€
 • Student: 14€
 • Yogaspecial 29€ (Voor diegene die voor het eerst naar onze studio komen, 7 dagen lang 7 lessen uitproberen. Deze pas is geldig voor vaste lessen, niet voor Special Classes & Workshops. Die 7 dagen gaan in vanaf je aankoop/de eerste les die je volgt.)

BEURTENKAARTEN

 • 3 Beurtenkaart: 37€ (3 weken geldig, 12€/les) (Voor diegene die nieuw zijn in onze studio en graag enkele lessen uitproberen. Kan enkel eenmalig aangekocht worden.)
 • 8 Beurtenkaart: 91€ (3 maanden geldig, 11€/les)
 • 12 Beurtenkaart: 124€ (6 maanden geldig, 10€/les)
 • 24 Beurtenkaart: 220€ (8 maanden geldig, 9€/les)
 • 30 Beurtenkaart 258€ (9 maanden geldig, 8,5€/les)

Beurtenkaarten geven toegang tot alle lessen,  in de studio en online, ze zijn persoonsgebonden en niet verlengbaar.  Wanneer er niet tijdig geannuleerd wordt (minstens 2uur op voorhand) of men niet komt opdagen in de les, is men automatisch zijn beurt kwijt.

ABONNEMENTEN

 • Unlimited Membership: 140€  maandelijks (Doorlopende opdracht)
 • Abonnement 1 maand: 99€  (3,5€/les, als 1 les per dag)
 • Abonnement 3 maand: 247€ (2,9€/les, als 1 les per dag)
 • Abonnement 6 maand: 434€ (2,5€/les, als 1 les per dag)
 • Abonnement 1 jaar: 798€ (2,3€/les, als 1 les per dag)
  *Bij verlenging op vervaldatum 745€ (2,1€/les, als 1 les per dag)

Abonnementen zijn perfect voor degenen die volledige vrijheid willen en minimaal 3 keer per week les willen volgen, ze geven toegang tot alle lessen,  in de studio en online, ze zijn persoonsgebonden en niet verlengbaar.Wanneer er niet tijdig geannuleerd wordt (minstens 2uur op voorhand) of men niet komt opdagen in de les met een abonnement, verliest men automatisch 3 dagen van de lopende abonnementstijd.

CADEAUBONNEN

Cadeaubonnen kunnen via aanvraag per mail of in de studio aangekocht worden voor of na een les wanneer de studio open is.

SPECIAL CLASSES

Special Classes zijn lessen die maar af en toe worden gegeven op bepaalde data, zoals bv: Yoga Nidra, Blindfold Yoga, Meditatie, Chakra Meditatie, Surya Namaskar, …
De tarieven voor een Special Classes zijn hetzelfde als de gewone lessen.

PRIVELESSEN

Privéles, privé groepsles of bedrijfsyoga per mail aan te vragen.
Uur, datum, leerkracht, stijl van de les en specifieke noden van leerling worden besproken. Bij een priveles kan je gerichter werken aan uw eigen specifieke noden en bijkomende vragen stellen tijdens de les.
Reservatie wordt telkens op voorhand per mail gemaakt.

Een privéles duurt 60 minuten en is per mail aan te vragen.

 • Privéles Losse beurt: 75€
 • Privéles 4 Beurtenkaart: 260€ (2 maanden geldig, 60€/les)
 • Privéles 6 Beurtenkaart: 360€ (3 maanden geldig, 55€,les)
  * Priveles Beurtenkaarten zijn persoonsgebonden en niet verlengbaar.

BETALINGEN

In de studio kan men cash, met bankcontact, apple pay, google pay, visa betalen.
Men kan lessen en workshops op voorhand reserveren en betalen via momoyoga.com/saja-yoga

(Rekeningnummer Saja BV BE51 7360 5731 7162 )

WAT WIL JE NOG GRAAG WETEN?

 • Bij aankoop van een les, beurtenkaart of abonnement aanvaard je onderstaande voorwaarden: Alle abonnementen en beurtenkaarten zijn strikt persoonlijk en NIET VERLENGBAAR.
  Beurtenkaarten & abonnementen zijn onder geen enkele voorwaarde terugbetaalbaar.
  Prijzen zijn inclusief btw. Met een beurtenkaart of abonnement kan je alle lessen volgen.
 • Het uurrooster kan op elk moment aangepast worden zonder hier op voorhand voor te verwittigen. Je kan telkens de website raadplegen voor laatste updates. Saja Yoga kan haar uurrooster wijzigen en licht verminderen tijdens de vakantieperiodes en feestdagen.
 • De lessen beginnen stipt op tijd.
 •  Reservaties kunnen tot 2uur op voorhand geannuleerd worden via momoyoga.com/saja-yoga
  Ga naar je account en verwijder je inschrijving. Dit kan niet via mail, Facebook, Instagram of telefoon.
  Te laat in de les of vergeten tijdig te annuleren? Dan ben je je beurt kwijt en wordt deze aangerekend.
  Lessen vinden pas plaats vanaf 3 inschrijvingen. Bij minder aanmeldingen worden lessen geannuleerd en kan je je beurt reccupereren.
 • De lessen gaan mogelijks in het Engels door.
 • Wil je zeker zijn van je plaats? Dan is op voorhand inschrijven voor een les nodig. Je kan er ook voor kiezen om je niet in te schrijven en kan dan in het uurrooster kijken hoeveel plaatsen er nog vrij zijn. Je loopt wel het risico dat anderen je voor zullen zijn.
 •  Workshops horen op voorhand betaald te worden, indien je garantie wenst voor je plaats. Workshops kunnen niet worden terugbetaald. Kan je er toch niet bijzijn, dan mag je gerust iemand anders in de plaats sturen.
  Bij een reservering voor de wachtlijst betaal je meteen. Dit is op eigen risico. Komt er geen plekje vrij, dan kan je je credit nadien nog voor een andere workshop gebruiken. Deze credits zijn 3 maanden geldig.
 • Er zijn matjes, blocks, straps, dekentjes, bolsters aanwezig in de studio die je kan gebruiken mits de nodige zorg en respect. Al moedigen wij iedereen aan om een eigen yogamat aan te schaffen wat veel hygiënischer is.
 • Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele ongevallen of diefstal. Indien u wenst kan u een privé ongevallen verzekering afsluiten. Bij zekersporten.be kunt u een interessante, voordelige sportverzekering afsluiten.

PRIVACY POLICY

Wat doet Saja Yoga Studio met jouw gegevens?

In dit privacy statement geven wij je antwoord op de belangrijkste vragen over de verwerking van persoonsgegevens door Saja Yoga.

Saja Yoga Studio gebruikt alleen gegevens die nodig zijn voor het geven van yogalessen & workshops.

Gegevens van yogaleerlingen en geïnteresseerden in Saja Yoga Studio.
Bij het starten van het volgen van yogalessen bij Saja Yoga worden gegevens van het inschrijfformulier verwerkt. Dit omvat je naam, adres, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en je e-mailadres en bijzonderheden qua gezondheid (indien van toepassing).

Gegevens via website formulieren.
Via bezoek aan de website worden eveneens (persoons)gegevens verwerkt. Als je via de formulieren op de website: een vraagt stelt aan Saja Yoga of je abonneert op de Nieuwsbrief, worden je naam en emailadres verwerkt.
De gegevens die je aanlevert via het inschrijfformulier of de formulieren op de website, zijn alleen door Saja BV toegankelijk en inzichtelijk en worden geregistreerd in vergrendelde documenten en mailinglijsten. Deze zijn uitsluitend toegankelijk voor Saja BV. Wij werken met een online reservatiesysteem www.momoyoga.com/saja-yoga/login De gegevens die hierop worden doorgegeven zijn veilig en worden niet voor andere doeleinden dan reservatie gebruikt. Je kan je vrijblijvend inschrijven en ook weer uitschrijven op onze nieuwsbrief via de knop rechts bovenaan. Lees hun privacy statement via www.momoyoga.com/nl/privacy

Gegevens van website bezoeken:
Surf- en klikgedrag.
 Saja Yoga verzamelt informatie over bezoeken aan hun website. Het gaat daarbij in eerste instantie om gegevens die jouw browser standaard naar elke website die je bezoekt stuurt. Denk daarbij aan je IP-adres, welke niet is terug te herleiden aan de identificatie van een persoon. Deze informatie wordt gebruikt om te kijken welke pagina’s op de website bekeken worden en hoe lang.
Gegevens van digitale Nieuwsbrief: kijk- en klikgedrag.
Een aantal keer per maand verstuurd Saja Yoga een digitale Nieuwsbrief via het online programma MailChimp.com. Via de statistieken van dit programma wordt inzichtelijk hoe vaak en door wie de Nieuwsbrieven worden gelezen, en welke gekoppelde links worden geopend.

Hoe gaat Saja Yoga met mijn persoonsgegevens om?
Wij verwerken alleen bijzondere persoonsgegevens als wij dat moeten op basis van de wet, met jouw toestemming of als je dat ons vraagt. In dat laatste geval verwerken wij deze gegevens alleen als dat noodzakelijk is voor onze dienstverlening.
Je persoonsgegevens worden zorgvuldig bewaard en niet langer dan noodzakelijk is voor normaal gebruik binnen de studio of het doel waarvoor zij zijn, verwerkt. 
Privacy statement momoyoga kan je hier nalezen. https://www.momoyoga.com/nl/privacy

Wie kan er bij mijn persoonsgegevens?
Je kunt uiteraard zelf bij je persoonsgegevens. Door in te loggen via www.momoyoga.com/saja-yoga kun je alle gegevens met betrekking tot jouw lidmaatschap, terug vinden en bewerken.