Prijzen

Elke leerling hoort eenmalig een account aan te maken via https://www.momoyoga.com/saja-yoga/register/ alvorens te kunnen deelnemen aan de lessen

Bij het aankopen van een beurtenkaart of abonnement gaat de leerling automatisch akkoord met het risico van de Corona maatregelen die elk moment kunnen wijzigen. Dit wil zeggen dat kaarten niet verlengd worden bij fysieke sluiting van de studio, maar een kaart automatisch verder gebruikt wordt voor online lessen. 

ONLINE LESSEN VIA ZOOM

Losse beurt online les: 10,5€

Ongelimiteerd 7 dagen lang online lessen: 25€

8-12-24- 30 Beurtenkaarten voor studio ook geldig.

LESSEN IN DE STUDIO:

Losse beurt: 14€
Student: 13€
Yogaspecial 25€ (Enkel voor diegene die nog nooit les hebben gevolgd, 7 dagen lang alle lessen proberen. Deze pas is geldig voor vaste lessen en niet voor Special Classes & Workshops. Die 7 dagen gaan in vanaf je aankoop/de eerste les die je volgt.)Wanneer er niet tijdig geannuleerd wordt (minstens 4uur op voorhand) of men niet komt opdagen in de les, wordt er automatisch 1 dag afgetrokken.

8 Beurtenkaart: 89€ (3 maanden geldig)

12 Beurtenkaart: 121€ (6 maanden geldig)

24 Beurtenkaart: 217€ (8 maanden geldig)

30 Beurtenkaart 255€ (9 maanden geldig)

* Beurtenkaarten zijn persoonsgebonden, NIET VERLENGBAAR.  Wanneer er niet tijdig geannuleerd wordt (minstens 4uur op voorhand) of men niet komt opdagen in de les, is men automatisch zijn beurt kwijt.

Abonnement 1 maand unlimited: 86€

Abonnement 3 maand unlimited: 226€

Abonnement 6 maand unlimited: 421€

Abonnement 1 jaar unlimited: 790€
(Bij verlenging op vervaldatum 720€)

* Abonnementen zijn persoonsgebonden, NIET VERLENGBAAR.  Wanneer er niet tijdig geannuleerd wordt (minstens 4uur op voorhand) of men niet komt opdagen in de les met een abonnement, verliest men automatisch 3 dagen van de lopende abonnementstijd.

Cadeaubonnen kunnen in de studio aangekocht worden voor of na een les wanneer de studio open is.

Wij werken met voorafgaande inschrijvingen via momoyoga.com/saja-yoga. Indien je zeker wil zijn van je plaats, schrijf je je best op voorhand in.

Special Classes zijn lessen die maar af en toe worden gegeven op bepaalde data, zoals bv: Yoga Nidra, Blindfold Yoga, Meditatie, Chakra Meditatie, Surya Namaskar, …
Je komt gewoon naar de Special Class zonder je in te schrijven en de tarieven zijn hetzelfde als de gewone lessen. Je kan betalen per losse beurt of met je beurtenkaart. Mensen met een abonnement of Yoga Special betalen voor een Special Class 9€

Privéles, privé groepsles of bedrijfsyoga per mail aan te vragen.
Voor privelessen Yoga of Stretch & Release kunnen ook beurtenkaarten worden aangekocht.
Uur, datum, leerkracht, stijl van de les en specifieke noden van leerling worden besproken. Bij een priveles kan je gerichter werken aan uw eigen specifieke noden en bijkomende vragen stellen tijdens de les.
Reservatie wordt telkens op voorhand per mail gemaakt.

PRIVELES
Een priveles duurt 60 minuten.
Priveles Losse beurt: 75€

Priveles 4 Beurtenkaart: 240€ (2 maanden geldig)

Priveles 6 Beurtenkaart: 330€ (3 maanden geldig)
* Priveles Beurtenkaarten zijn persoonsgebonden, NIET VERLENGBAAR

BEDRIJFS- OF STOELYOGA 

Vraag je offerte per email aan.

WE ALSO DO TEACH IN ENGLISH

Algemene Voorwaarden & belangrijke info
– In de studio kan men cash of met bancontact (Visa niet mogelijk) betalen.
Men kan lessen en workshops op voorhand reserveren en betalen via momoyoga.com/saja-yoga

(Rekeningnummer Saja BV BE51 7360 5731 7162 )

– Bij aankoop van een les, beurtenkaart of abonnement aanvaard je onderstaande voorwaarden: Alle abonnementen en beurtenkaarten zijn strikt persoonlijk en NIET VERLENGBAAR.
Beurtenkaarten & abonnementen zijn onder geen enkele voorwaarde terugbetaalbaar.
Prijzen zijn inclusief btw. Met een beurtenkaart of abonnement kan je alle lessen volgen.

– Het uurrooster kan op elk moment aangepast worden zonder hier op voorhand voor te verwittigen. Je kan telkens de website raadplegen voor laatste updates. Saja Yoga kan haar uurrooster wijzigen en licht verminderen tijdens de vakantieperiodes en feestdagen.

– De lessen beginnen stipt op tijd. De deur sluit wanneer de les begint.

– Reservaties kunnen tot 4uur op voorhand geannuleerd worden via momoyoga.com/saja-yoga
Ga naar je account en verwijder je inschrijving. Dit kan niet via mail, Facebook, Instagram of telefoon.
Te laat in de les of vergeten tijdig te annuleren? Dan ben je je beurt kwijt en wordt deze aangerekend.
– Lessen vinden pas plaats vanaf 3 inschrijvingen. Bij minder aanmeldingen worden lessen geannuleerd en kan je je beurt reccupereren.

– De lessen gaan mogelijks in het Engels door.

– Wil je zeker zijn van je plaats? Dan is op voorhand inschrijven voor een les nodig. Je kan er ook voor kiezen om je niet in te schrijven en kan dan in het uurrooster kijken hoeveel plaatsen er nog vrij zijn. Je loopt wel het risico dat anderen je voor zullen zijn.

– Workshops horen op voorhand betaald te worden, indien je garantie wenst voor je plaats. Workshops kunnen niet worden terugbetaald. Kan je er toch niet bijzijn, dan mag je gerust iemand anders in de plaats sturen.
Bij een reservering voor de wachtlijst betaal je meteen. Dit is op eigen risico. Komt er geen plekje vrij, dan kan je je credit nadien nog voor een andere workshop gebruiken. Deze credits zijn 3 maanden geldig.

– Er zijn matjes, blocks, straps, dekentjes, bolsters aanwezig in de studio die je kan gebruiken mits de nodige zorg en respect. Al moedigen wij iedereen aan om een eigen yogamat aan te schaffen wat veel hygiënischer is.

– Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele ongevallen of diefstal. Indien u wenst kan u een privé ongevallen verzekering afsluiten. Bij zekersporten.be kunt u een interessante, voordelige sportverzekering afsluiten.

Privacy Policy
Privacy Policy
Wat doet Saja Yoga Studio met jouw gegevens?
In dit privacy statement geven wij je antwoord op de belangrijkste vragen over de verwerking van persoonsgegevens door Saja Yoga.
Saja Yoga Studio gebruikt alleen gegevens die nodig zijn voor het geven van yogalessen & workshops.

Gegevens van yogaleerlingen en geïnteresseerden in Saja yoga Studio. 
Bij het starten van het volgen van yogalessen bij Saja Yoga worden gegevens van het inschrijfformulier verwerkt. Dit omvat je naam, adres, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en je e-mailadres en bijzonderheden qua gezondheid (indien van toepassing).

Gegevens via website formulieren.
 Via bezoek aan de website worden eveneens (persoons)gegevens verwerkt. Als je via de formulieren op de website: een vraagt stelt aan Saja Yoga of je abonneert op de Nieuwsbrief, worden je naam en emailadres verwerkt.
De gegevens die je aanlevert via het inschrijfformulier of de formulieren op de website, zijn alleen door Saja BV toegankelijk en inzichtelijk en worden geregistreerd in vergrendelde documenten en mailinglijsten. Deze zijn uitsluitend toegankelijk voor Saja BV. Wij werken met een online reservatiesysteem www.momoyoga.com/saja-yoga/login De gegevens die hierop worden doorgegeven zijn veilig en worden niet voor andere doeleinden dan reservatie gebruikt. Je kan je vrijblijvend inschrijven en ook weer uitschrijven op onze nieuwsbrief via de knop rechts bovenaan. Lees hun privacy statement via www.momoyoga.com/nl/privacy

Gegevens van website bezoeken:
Surf- en klikgedrag.
 Saja Yoga verzamelt informatie over bezoeken aan hun website. Het gaat daarbij in eerste instantie om gegevens die jouw browser standaard naar elke website die je bezoekt stuurt. Denk daarbij aan je IP-adres, welke niet is terug te herleiden aan de identificatie van een persoon. Deze informatie wordt gebruikt om te kijken welke pagina’s op de website bekeken worden en hoe lang.
Gegevens van digitale Nieuwsbrief: kijk- en klikgedrag.
Een aantal keer per maand verstuurd Saja Yoga een digitale Nieuwsbrief via het online programma MailChimp.com. Via de statistieken van dit programma wordt inzichtelijk hoe vaak en door wie de Nieuwsbrieven worden gelezen, en welke gekoppelde links worden geopend.

Hoe gaat Saja yoga met mijn persoonsgegevens om?
Wij verwerken alleen bijzondere persoonsgegevens als wij dat moeten op basis van de wet, met jouw toestemming of als je dat ons vraagt. In dat laatste geval verwerken wij deze gegevens alleen als dat noodzakelijk is voor onze dienstverlening.
Je persoonsgegevens worden zorgvuldig bewaard en niet langer dan noodzakelijk is voor normaal gebruik binnen de studio of het doel waarvoor zij zijn, verwerkt. 
Privacy statement momoyoga kan je hier nalezen. https://www.momoyoga.com/nl/privacy

Wie kan er bij mijn persoonsgegevens?
Je kunt uiteraard zelf bij je persoonsgegevens. Door in te loggen via www.momoyoga.com/saja-yoga kun je alle gegevens met betrekking tot jouw lidmaatschap, terug vinden en bewerken.