1. Om deel te kunnen nemen aan onze lessen & workshops, hoor je eerst een account aan te maken.
  Maak je account aan in ons inschrijvingssysteem via https://www.momoyoga.com/saja-yoga/register/ 
 2. Koop dan met je account je gewenste credit aan om de les of workshop waaraan je wil deelnemen te kunnen reserveren. Reserveer daarna je les of workshop.
 3. Als je zeker wil zijn van je plaats, kan je beter op voorhand inschrijven via het online systeem. Een les in de studio kan pas doorgaan vanaf 3 inschrijvingen. Hoe meer inschrijvingen, hoe meer kans dat de les doorgaat.
  Je bent niet verplicht om je op voorhand in te schrijven. Je kan ook last minute beslissen om te komen zonder inschrijving. Als je een zoomles wil volgen, ben je verplicht om op voorhand in te schrijven. Anders ontvang je het paswoord niet
 4. Voor nieuwe yogi’s: Je kan online je losse beurt, Yoga Special of 3 beurtenkaart aankopen om alles uit te proberen.
  Nadat je je credit hebt aangekocht, moet je nog je plaats in de les reserveren/boeken via het uurrooster.
 5. Kom op tijd naar de les zodat je voldoende tijd hebt om je te installeren op je mat.
  Kom ten laatste 5′ voor de aanvang van de les, ten vroegste 15′ ervoor.
 6. Let op! In het lessenrooster zal je twee soorten lessen terug vinden: “ONLINE” of “STUDIO”
  Wanneer je naar de les komt in de studio, hoor je je les bij “STUDIO” te reserveren. Wanneer je een online les wenst te reserveren, ga je naar “ONLINE”.
 7. Omwille van hygiëne raden we iedereen aan om hun eigen Yoga mat mee te brengen.
  Indien je toch kiest om een yogamat te gebruiken in onze studio, breng dan een eigen (hand)doek mee. Ontsmettingsproduct om de matten af te kuisen staat klaar in onze studio.
 8. Online lessen lopen gelijktijdig met de studiolessen, voor onze studenten uit de risicogroep en voor diegene die verkiezen om van thuis uit of op vakantie les te volgen.
  Online Zoom abonnementen zijn niet geldig voor de lessen die doorgaan in de studio. Je kan ook met je gewone studio-beurtenkaart online lessen boeken. Mensen die een (1m, 3m, 6m, 1j) abonnement hebben, kunnen deze zowel voor de online als studio lessen gebruiken.
 9. Onze studio lessen schakelen automatisch over naar online lessen bij verplichte sluiting.
  In periode van verplichte sluiting is het steeds mogelijk om met alle soorten abonnementen en kaarten de lessen online te volgen.
  Dit impliceert ook dat het niet mogelijk is om je kaart te verlengen bij verplichte sluiting door de overheid. Hou dus zelf goed in het oog wanneer je kaart vervalt en gebruik je beurten of abonnement ook voor de online lessen die blijven doorlopen of kies de optie “losse beurt”. We hopen om jullie in periode van verplichte sluiting terug te zien online en op die manier nog verbinding te blijven creëren met elkaar.  We hopen tevens ook dat er nooit nog een verplichte sluiting komt!