Mind. Body. Experience.

WELCOME TO SAJA YOGA LOFT HERENT

Inspiring Trainings, Different Experiences
& Creative Minds

Sharing wisdom & knowledge, rest & peace for mind & body.

Saja Yoga Loft Herent is onze tweede locatie waar Yoga opleidingen, Workshops, Special Yoga Weekends en Speciale lessenreeksen doorgaan.

Het is een plek buiten de stad, te midden in een oase van rust.
Hier kan je terecht voor onze speciale Yoga of bewustzijnsbelevingen naast ons klassieke lessen aanbod bij Saja Yoga Studio in het hartje van Leuven.
In ons aanbod werken we nauw samen met andere professionele organisaties of leerkrachten.

Sarah Jabloune, zelf al jaren actief als yoga teacher, wil met Saja Yoga Loft in Herent een tweede bijzondere plek creëren waar opleiding, inspiratie, rust, en unieke yoga ervaringen centraal staan. Ze werkt hiervoor samen met andere professionele ervaren organisaties en wordt hiervoor ondersteund door haar Saja team.
Een rustige omgeving waar jong en oud kunnen bijleren over bewustzijn en dichter bij zichzelf kunnen komen.
Je kan in deze Loft terecht voor yoga leraren opleidingen, speciale lessenreeksen, unieke workshops & dag retreats, openlucht Yoga tijdens de zomer maanden.
Een plek met ademruimte …

Waar parkeren bij Saja Yoga Loft Herent?

Parkeren is gratis. Toch vragen wij uw aandacht gezien wij onze buren graag goed gezind willen houden.

Wij vragen u vriendelijk van niet te parkeren voor de oprit van de buren, noch op de oprit van de woonst waar de loft zich bevindt.  Een twintigtal meter terug vind je een groot rond punt waar je langs kan parkeren.

OFFICIËLE OPENING SEPTEMBER  2023

Blijf op de hoogte !

Schrijf je in op onze nieuwsbrief als je op de hoogte wil blijven van al het Saja Yoga nieuws.


 

Aankomende Teacher Trainings:

Bekijk het overzicht

KLAAR VOOR EEN FIJNE YOGA ERVARING BIJ ONS IN DE LOFT ?

Waar parkeren bij Saja Yoga Loft Herent? Parkeren is gratis. Toch vragen wij u aandacht gezien wij onze buren graag goed gezind willen houden. Wij vagen u vriendelijk van niet te parkeren voor de oprit van de buren, noch op de oprit van de loft. Een twintigtal stappen terug vind je een groot rond punt waar je langs kan parkeren. Bij aankomst ga je rechts naar beneden langs de trappen in de tuin en dan vind je op je linkerkant de ingang van de Yoga loft.