MIND. BODY. BALANCE .

WELKOM BIJ  SAJA YOGA HERENT

Inspiring Trainings, Different Experiences & Creative Minds Sharing wisdom & knowledge, rest & peace for mind & body. 
Saja Yoga Loft Herent is onze tweede locatie waar Yogacursussen, Workshops, Yogadagen en Speciale lessenreeksen plaatsvinden. Het is een plek buiten de stad, midden in een oase van rust. Hier kan je genieten van onze bijzondere Yoga- of bewustzijnservaringen naast ons klassieke lessen aanbod bij Saja Yoga Studio in hartje Leuven.

Sarah Jabloune, al tientallen jaren actief als yogadocent, wil met Saja Yoga Loft in Herent een tweede bijzondere plek creëren waar training, inspiratie, rust en unieke yoga-ervaringen centraal staan. Ze werkt hiervoor samen met andere professionele, ervaren organisaties en wordt ondersteund door haar Saja-team.

Een rustige omgeving waar jong en oud hun bewustzijn kunnen vergroten en dichter bij zichzelf kunnen komen.

Je kunt bij deze Loft terecht voor yoga docentenopleidingen, speciale lessenreeksen, unieke workshops & dagretraites, openluchtyoga tijdens de zomermaanden.

Een plek met ademruimte...

Waar kan ik het programma van de Yogaloft in Herent vinden?
De speciale lessenreeksen en workshops vind je op de pagina ‘Workshops & Specials’. (Er staat altijd op welke locatie het zal plaatsvinden.)

De trainingen en retreats vind je op de pagina ‘Trainingen & Retreats’.

Op de pagina "Uurrooster" kan je reserveren/boeken.
Workshops & Specials
Trainings & Retreats
Timetable
Waar parkeren bij Saja Yoga Loft Herent?

Parkeren is gratis. Toch vragen wij uw aandacht gezien wij onze buren graag goed gezind willen houden. 

Wij vragen u vriendelijk van niet te parkeren voor de oprit van de buren en op de grasperken, noch op de oprit van de woonst waar de loft zich bevindt.  Op verschillende plaatsen in de omliggende straten zijn er plekken waar je kan parkeren zonder de buren te hinderen. Bedankt om daar rekening mee te houden.  Bij aankomst ga je rechts naar beneden langs de trappen in de tuin en dan vind je op je linkerkant de ingang van de Yoga loft.

Waar je fiets achterlaten?

We hebben een fietsenrek voor het huis waar de fietsen netjes achtergelaten kunnen worden

Ben je een professionele organisatie of docent die zich bezig houdt met bewustwording en denk je dat een leuke samenwerking met Saja Yoga zou kunnen plaats vinden? Contacteer ons dan zeker met je voorstel.

Stuur een email naar: info@sajayoga.be