21 UUR ROOTS OF PRANA VINYASA YOGA -  Yoga alliance Certified  met Nele Van Poucke
Datum: 
11 - 12 - 13 ocotber 2024
 Lesuren: 10:00 - 18:00 (1 uur lunch pauze)
 Prijs : €345 EARLY BIRD tot 15 maart 2024 (Je betaald enkel een voorschot van 180€ om je inschrijving te bevestigen); €425 full price
 Gesproken taal tijdens de TTC : Nederlands (mogelijks Engels als er vraag naar is)
 Locatie: Saja Yoga Loft, Schoonzichtlaan 43, 3020 Herent

Wil jij de oorsprong en basis van Prana Vinyasa Yoga leren? Wil je alles weten over Prana en de invloed ervan op jouw leven en je yoga practice? Wil je lesgeven of les volgen met gevoel en meer diepgang?

In deze training leggen we de basis voor een stabiel fundament en leren we de belangrijkste bouwstenen van het vinyasa systeem Prana Vinyasa®.

In deze training kijken we verder dan de anatomie van de asana, we leren in plaats daarvan de energie te voelen stromen, ook wel bekend als EMBODIMENT of SOMANTICS. Belichaam de energetische stroom van yoga op en naast de mat, verdiep je ervaring en leer authentiek te delen met je studenten als leerkacht of voel dieper als student.


WAT KUN JE VERWACHTEN?

Prana Vinyasa is een ervaring, een diep gevoel. Iets wat wij als westerse yogabeoefenaars kunnen verliezen. Met deze yogastijl leer je uit je hoofd komen en meer in je lichaam voelen.

5 bewegingen van Prana

5 bewegingen van Prana als hulpmiddel om de stroom te zien, voelen en leren

3-delig Vinyasa-systeem

We denken vaak dat er geen systeem of vaste structuur is in Vinyasa. Kennis van 3-delig Vinyasa brengt lagen in je lessen en nodigt je leerlingen uit om te voelen!

Energetische afstemming

Energetische Afstemming (afstemming in de stroom) is wegstappen van anatomische termen, maar het is een manier om uitlijning te leren die elk lichaam ondersteunt, van de stijve hardloper tot de superflexibele danser. Zo maak je je lessen zeer inclusief.

Geschiedenis van Prana Vinyasa

Geschiedenis van Prana Vinyasa Yoga, leer over het verleden, heden en de toekomst van deze innovatieve vinyasa-stijl.

DE STIJL: Prana Vinyasa Yoga

PRANA VINYASA FLOW®,
ontwikkeld door Shiva Rea, Een yogastijl waarbij je heel bewust en vloeiend beweegt tussen en in de verschillende houdingen op het ritme van je ademhaling. We vertrekken vanuit Prana, de onderliggende energie in je lichaam, die we laten stromen door gebruik te maken van de energie binnen de houding.

Het leven is continu in verandering, in beweging. Sommige dagen heb je meer rust nodig en sommige dagen wil je meer uitgedaagd worden. Prana Vinyasa helpt je die balans, die we van nature zoeken, te vinden. In deze creatieve dynamische stijl bewegen we in een ritmisch tempo door de diverse houdingen heen. Er is ruimte om jezelf uit te dagen, je fysieke en soms ook mentale grenzen op te zoeken waarbij respect voor jezelf en lichaam altijd het uitgangspunt is.

WAT KRIJG JE?

● 3 dagen vol met ervaring en voelen ● Elke dag starten we met een fijne Prana Vinyasa flow  ● Theorie& praktijk in een leuke mix
● Manual ● 21hr Yoga Alliance Certificaat

VOOR WIE?

Deze cursus is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in Prana Vinyasa, voor zowel yoga studenten als yoga leerkrachten. 

WIE IS DE TEACHER?

Nele Van Poucke, E-RYT 500, YACEP Yoga Alliance. Blond, klein via stuk, maar vol power: dat is Nele in een notendop.

Als yogadocente heeft ze het unieke talent om perfect aan te voelen wat haar studenten nodig hebben. De ene keer neemt ze je mee tijdens een rustige en meditatieve flow, de volgende dag daagt ze je uit om spelenderwijs je grenzen op te zoeken én die vooral te respecteren. Als ze voelt dat de klas het aankan, wringt ze haar lichaam in uitdagende poses: een uitnodiging om vooral zélf ook te proberen en te spelen, want inspireren is haar levensmissie.

Haar stijl? Prana Vinyasa. De kneepjes van het vak leerde Nele van niemand minder dan Shiva Rea, die ze sinds 2010 regelmatig assisteert in India, Mexico, Santorini, Los Angeles en Londen. Vandaag blikt ze terug op meer dan 19 jaar ervaring én organiseert ze Yoga Opleidingen. Tijdens deze Nederlandstalige trainingen inspireert ze yogi’s om hun practice te verdiepen, en laat ze hen evolueren tot ervaren, deskundige docenten. Meer info: www.schoolofvinyasa.be

Hoe schrijf je in?
Stuur een mailtje naar info@sajayoga.be  Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar voor deze training. Je krijgt binnen de 3 dagen een mailtje terug met de melding of je erbij bent. Eens ingeschreven vragen we je om binnen de week een voorschot te betalen van €180 om je inschrijving te bevestigen. Het resterende bedrag zal enkele maanden later opgevraagd worden. Wil je graag een factuur? Dat kan, stuur dan meteen je volledige facturatie gegevens mee. De facturen worden pas opgemaakt van zodra de TT begonnen is. Met het voorschot & het saldo bij elkaar geteld.
Annulatie procedure:
Annuleer je zelf om eender welke reden: dan is er enkel terugbetaling mogelijk indien je plaats nog verder kan worden verkocht.  We rekenen dan wel een annulatie kost van €100 aan.

50 UUR YIN YOGA TEACHER TRAINING  @Saja Yoga Loft Herent
Karen Vanlangendonck
Datum:  2 weekends. Nog een nieuwe datum vast te leggen voor 2025....
Lesuren: 09:30 – 17:30 (1u middagpauze)
Locatie: Saja Yoga Loft, Schoonzichtlaan 43, 3020 Herent
FULLY BOOKED. WAITING LIST.
BREATHWORK 25 HOURS - Yoga alliance Certified   met Joachim Meire 
Datum:   Twee weekends
Lesuren :  Saturday & Sunday: 10:00 AM - 4:00 PM
Nog een nieuwe datum vast te leggen voor 2025....
Locatie: Saja Yoga Loft, Schoonzichtlaan 43, 3020 Herent