Anna Grzywa

Sarah Jabloune /founder

Sarah, zelf al tientallen jaren actief als yoga teacher, wil met Saja Yoga Studio in Leuven een warme, toegankelijke plek creëren waar bewustzijn en uiteraard ook yoga centraal staan. Een inspirerende plaats waar jong en oud zichzelf kunnen zijn en leren ruimte creëren in hun geest en lichaam tijdens deze drukke tijden. Sarah is een gepassioneerde en ervaren yogaleerkracht. Ze heeft Saja Yoga Studio opgericht vanuit haar liefde voor Yoga en haar passie om mensen verder te helpen naar een bewuster en succesvol leven. 

Sarah heeft haar opleiding tot Yoga teacher gevolgd bij Yogalife, daarna bij Miriam Wagner, Sarah Powers, Carlos Pomeda, Lucas Rockwood en schoolt zich geregeld bij met verdere opleidingen, steeds open voor nieuwe inspiratie en inzichten. Ze geeft deze inspiratie dan ook graag door aan haar leerlingen.

Samen met haar leerlingen weet ze dagelijks een balans te vinden tussen de dynamische en de rustigere yogavormen. Een balans tussen “Strong & steady, yet soft and receptive”. Dit alles steeds gecombineerd met een ademhalingsbewustzijn. Haar lessen zijn uitdagend & rustgevend tegelijk op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Op die manier wil ze mensen graag dichter bij zichzelf brengen. Elke dag kijkt ze ernaar uit om haar passie met jou op de mat te delen.
Naast haar Yogastudio in Leuven, Yogaloft in Herent, het geven van verschillende jaarlijkse Yoga Retreats, heeft Sarah een praktijk mindbalancecoach.be waar ze dagelijks als psychotherapeut één op één mensen begeleid.

Wim Beckx

Na al een aantal jaar met gezondheidsproblemen te kampen overtuigde Sarah me om eens een yogales te proberen. Hoewel ik sceptisch was en dacht dat het niets voor mij zou zijn besloot ik het, na enige aarzeling en aandringen, toch te proberen. En vanaf die eerste kennismaking moest ik mijn mening herzien en was ik compleet gebeten door yoga. Ik was zo overweldigd door het gevoel dat yoga mij gaf dat ik bijna dagelijks naar de les ging en ook nog eens thuis aan yoga deed.


Yoga heeft me geleerd om met een groter bewustzijn in het leven te staan. Door de juiste balans te zoeken tussen het mentale en fysieke aspect van yoga heb ik ook de positieve gevolgen op mijn gezondheid ervaren. Later kreeg ik de kans om in Brussel een Yoga teachers training te volgen en heb ik deze met beide handen gegrepen. Daarnaast heb ik me verdiept in Yin Yoga en volgde ik opleidingen bij Miriam Wagner.
Starten met yoga heeft mijn leven enorm verrijkt en in positieve zin veranderd. Daarom wil ik als yogaleraar graag de mensen eenzelfde soort ervaring geven in mijn lessen, door hen te begeleiden in hun zoektocht naar wat yoga voor hen kan betekenen.

Sofie Otten

Sofie’s yogaverhaal begint in 2015, wanneer rugproblemen haar deden stilstaan en haar lichaam aangaf dat ze op zoek moest naar een nieuw evenwicht. Ze begon met yoga en ontdekte al snel hoeveel deugd dit haar deed. Als LO-leerkracht is sporten en bewegen altijd al belangrijk geweest, maar in yoga ontdekte ze een manier van bewegen die nog waardevoller kon zijn. En begin 2017 schreef ze zich in voor de Teacher Training van Yogalife in Brussel. Na het afronden van deze opleiding, werd ze al snel deel van het Saja Yoga Team. Ze bleef zich verder verdiepen in de yogawereld en volgde enkele bijkomende opleidingen, de Yin Teacher Training bij Mirjam Wagner, en de Yoga Nidra Training bij Yogalife. 

Sofie vindt het echt zalig om in de studio al die goede yogavibes samen te beleven. In haar lessen word je aangemoedigd om in het moment te blijven, en te genieten van de flow en van de houdingen. Elke les is een uitnodiging om jezelf beter te leren kennen, zowel op de mat als ernaast. Zodat je steeds bewuster kan kiezen voor je geluk en het leven dat bij je past.  'Just smile, sparkle and shine!’

Rowan Gordon
Rowan komt uit het Verenigd Koninkrijk, maar woont al sinds 10 jaar in België.Ze is reeds geruime tijd op zoek naar een diepere betekenis en verbinding in haar leven. Vanuit o.a. meditatieretraites en Indiaanse wildernis reizen vond ze geleidelijk haar weg naar yoga. Het ontdekken van yoga was een manier om de wereld te kunnen begrijpen en het voelde als thuiskomen bij zichzelf. Door te leren hoe ze lichaam en geest kon verbinden via ademhaling en beweging, kreeg ze de ruimte om meer balans en harmonie op en naast de yoga mat te ervaren.

Na 8 jaar yoga te hebben beoefend, nam ze in 2017 de beslissing om haar band met yoga en zichzelf te verdiepen door een 200 uren yoga lerarenopleiding te volgen bij Joachim Meire in Gent. Na deze training te hebben afgerond was ze zeer geïnspireerd om verder te blijven leren en blijft ze op zoek naar nieuwe manieren om haar praktijk te verdiepen. Door yoga lessen te geven, wil ze mensen de mogelijkheid geven een diepere verbinding met zichzelf te vinden door beweging en stilte.


Chantal Brüggamann
Chantal, is een gepassioneerd yogadocente die in 2021 haar Ashtanga Yoga Innovation® Inspired training heeft afgerond. Momenteel breidt ze deze training uit om haar kennis van yogafilosofie en anatomie te verdiepen.

Ze begint de dag graag met yoga op een traditionele, krachtige, experimentele, meditatieve of zachte manier. Ze is gefascineerd om de effecten van yoga- en pranayama-oefeningen verder te blijven ontdekken en deelt deze graag in haar lessen.

Tristhāna, het kernelement van ashtanga yoga, is volledig toegankelijk voor iedereen en kan worden aangepast zodat het lichaam kan profiteren van de schoonheid van dit systeem.

Je kunt dit ervaren in een van haar lessen waarin diep ademhalen, ontspannen bewegingen en speelse, uitdagende elementen worden gecombineerd.

Iris Baetens

In 2015 is Iris voor het eerst in aanraking gekomen met yoga. Op de mat heeft ze zichzelf beter leren kennen. Haar lichaam, zelfbewustzijn over houdingen en bewegingen maar ook over hoe ze reageert op bijvoorbeeld een uitdaging. Door bewust te worden op de mat, heeft Iris dat bewustzijn beetje bij beetje kunnen integreren in haar dagelijkse leven. Yoga heeft haar enorm veel bijgedragen en heeft haar helpen groeien tot de persoon die ze vandaag is. Ze is enthousiast om het geluk dat ze uit yoga haalt, te delen met anderen. Daarom volgde ze in 2020 een Vinyasa Yoga Teacher Training 200hr bij David Lurey en Mirjam Wagner. Door yogales te geven, hoopt ze anderen hier ook geluk uit te helpen halen. Om te helpen vinden wat werkt voor jou persoonlijk, om te accepteren waar je staat, om zelfbewust te worden, maar vooral om plezier te beleven. Ze vindt het belangrijk dat je aanpassingen maakt naar wat voor jou werkt, want we zijn allemaal anders. Beweging, plezier, mentale rust en zelfzekerheid zijn de zaken waar Iris naar streeft in haar lessen. Er is ruimte voor iedereen, onafhankelijk van hoe je eruit ziet en hoe je je voelt.

Anna Grzywa

Anna is een sportverslaafde. Actief zijn is haar geheime brandstof. Wat haar in beweging brengt, brengt haar vreugde en stressverlichting. Ze dacht lange tijd dat yoga voor flexibele acrobaten of spirituele freaks was. Ze kon er niet eens aan denken om langer dan een paar seconden stil te blijven zitten. Ze ontdekte yoga langzaam en experimenterend. Na uren op de mat te hebben doorgebracht bij Saja yoga studio, was ze helemaal verslaafd. Ze ontwikkelde -met plezier- haar "yogaverslaving" verder in Bali en belandde uiteindelijk in de yogaleraren opleiding onder leiding van Manoj Bhanot bij Yoga Life in Brussel.
Yoga is voor haar een oneindige verkenning van lichaam, geest en ziel. Het gaat erom de voortdurend actieve geest tot rust te brengen, kracht te vinden in stilte en, het allerbelangrijkste, plezier in het hele proces te brengen.
Haar lessen zijn op hatha en vinyasa gebaseerde yoga voor alle niveaus, ervaren of niet.
Je hoeft niet flexibel of sterk te zijn, wat je nodig hebt is een positieve ingesteldheid, glimlach en openheid voor onderzoek. Als je denkt dat yoga niets voor jou is… heroverweeg dan!
Pas op, we zullen actief zijn maar niet te serieus.

Epsi Hapsari
Epsi, afkomstig uit Bali/Indonesië, is een nieuwsgierige ziel in hart en nieren. Daardoor stopt ze nooit met leren en groeien. Door verschillende geneeswijzen te onderzoeken, ontdekt ze dat de oorzaak van lijden een onbewuste verbinding tussen lichaam en geest is. Zelf vond ze hierdoor transformatie door middel van yoga, bewuste ademhaling en meditatie. Na 12 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, stapte ze buiten haar comfortzone om haar pad van verdieping van de kennis en beoefening van yoga voort te zetten, wat leidde tot het voltooien van twee lerarenopleidingen: 200 uur Hatha en 150 uur Yin Yoga op Bali. Voor Epsi draait het beoefenen van yoga om het leren genieten van het proces. Daarom is yoga bij Epsi voor iedereen, het is veilig, het is leuk en niet-oordelend. Epsi is ervan overtuigd dat yoga een kans creëert voor persoonlijke groei. Het geeft ons ruimte om te luisteren en een gezonde relatie met onszelf op te bouwen. Yoga gaat voor over zelfacceptatie.

Larissa Mourao
Larissa, oorspronkelijk afkomstig uit de levendige culturen van Portugal en Brazilië, combineert haar wetenschappelijke achtergrond met een diepgaande passie voor yoga, waarbij ze via haar practice harmonie vindt tussen lichaam en geest. Ze stapte voor het eerst op de mat toen ze 19 was en ontdekte een toevluchtsoord dat voor een enorme aanwezigheid en ontspanning zorgde, vooral tijdens de uitdagende momenten van het leven.
Larissa's yogalerarenopleiding was een toevallige ontdekking tijdens een van Katrien's lessen bij Saja. Larissa voelde zich gedwongen door wat zij omschrijft als het lot en begon aan deze transformatieve ervaring, waarbij ze haar beoefening verdiepte en het pad van een yogaleraar omarmde. Vorig jaar (2023) volgde ze een opleiding tot yogaleraar onder begeleiding van Katrien Neyrinck, Amy Devani en James French.
Nu is Larissa toegewijd om anderen te helpen hun persoonlijke harmonie en vreugde te vinden binnen hun beoefening. In haar lessen legt Larissa de nadruk op aanpassingsvermogen en zelfbewustzijn, en moedigt ze haar studenten aan om hun practice aan te passen aan hun individuele behoeften door naar hun lichaam te luisteren. Of het nu door beweging, mindfulness of het opbouwen van zelfvertrouwen is, ze streeft ernaar een inclusieve en ontspannen omgeving te creëren waar iedereen welkom is, ongeacht achtergrond of fysieke conditie.

Katrien Neyrinck (Voor lange tijd op en af in het buitenland)

Sinds 2015 is yoga een vast aspect in het leven van Katrien en gaf dit haar de nodige rust en ontspannning tijdens haar studies biomedische wetenschappen en haar daaropvolgend doctoraat. Al snel kreeg ze ook de lesgeefmicrobe te pakken en vanaf 2016 begon ze met het delen van haar yogapassie. Sindsdien is deze passie blijven groeien en is ze niet gestopt met bijleren. Een teacher training in yogilates (2016), yin yoga (2019), hatha/vinyasa yoga (2022) en Thai massage (2022) maakt haar een all-round yoga teacher met het doel om yoga toegankelijk te maken voor iedereen. Yoga is voor iedereen en voor iedereen kan yoga iets anders betekenen. Al is het om rust te vinden, om kracht/flexibiliteit te winnen, om jezelf en je lichaam te ontdekken, om je gedachtenmolen even op pauze te kunnen zetten of om te genieten van die zalige Savasana. Elke reden is perfect!


Aline Brandstatter

Aline begon aan haar yogapad in 2008 en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld in verschillende stijlen: van Iyengar tot Yin yoga, voordat ze Hatha en Vinyasa flow omarmde. Yoga heeft haar begeleid en haar passie voor vechtsporten aangevuld. Als zwarte band in aikido heeft ze ernaar gestreefd om beide interesses te combineren in een reis van zelfontdekking, persoonlijke groei en innerlijke vrede. Belangrijke principes zoals bewegen vanuit het centrum van het lichaam, ontspannen onder druk en het uitbreiden van de chi zijn essentieel geweest voor haar dagelijkse praktijk. Aline komt oorspronkelijk uit Frankrijk, maar heeft de afgelopen tien jaar in België doorgebracht. Ze volgde een 200-uurs lerarenopleiding in Hatha en Vinyasa flows.

Kata Izsaki

Kata beschouwt zichzelf als een eeuwige student, met een open hart, die altijd bereid is om te leren uit wat ze op haar weg tegenkomt. Ze is een toegewijde yoga- en pilates lerares sinds meer dan een decennium. Ze deelt haar passie door een warme en vriendelijke omgeving te creëren tijdens haar lessen, waarin leerlingen zich veilig en comfortabel kunnen voelen tijdens de houdingen. Haar doel is om leerlingen tijdens haar lessen energie en vitaliteit te laten voelen, om hen in contact te brengen met hun innerlijke zelf en hun natuurlijke staat van zijn te laten ervaren, geluk. Haar stijl werd aanvankelijk door Jivamukti beïnvloed en door de jaren heen verdiepte ze haar kennis in verschillende stijlen. Tijdens haar lesgeven hecht ze veel belang aan het volgen van je eigen tempo en het niet vergelijken met anderen. Zoals ze zeggen: “Een bloem vergelijkt zich niet met de bloem naast haar. Ze bloeit gewoon.”

Frances Pinero (Voor een jaar op wereldreis)

Frances groeide op in het zonnige Texas en voelde zich aangetrokken tot buitensporten en wedstrijden in beachvolleybal, mountainbiken en rotsklimmen. Door yoga te ontdekken, leerde ze hoe ze de intensiteit kon pauzeren, vriendelijkheid terug kon geven aan haar lichaam en geest en haar bewustzijn van adem kon tonen. Yoga speelde een sleutelrol in haar zwangerschappen, postnatale herstel, en houdt haar tegenwoordig gezond en sterk terwijl ze haar 3 jonge wildlingen moedert.

Na een tijdsbestek van 15 jaar langzaam haar persoonlijke praktijk te laten groeien, volgde Frances haar lerarenopleiding bij Antwerp Yoga. Ze voelt zich aangetrokken tot de ideeën van het creëren van gemeenschap, samenwerking boven competitie, en het belichamen van de yogafilosofieën van haar mat en in het echte leven. Als ze op de mat ligt, houdt ze ervan om: traditionele houdingen te mixen met creatieve sequenties, warmte op te werken en terug te schakelen met yin. Ze wil oefenen toegankelijk maken voor iedereen die komt opdagen, ongeacht hun lichaamstype, capaciteiten of leeftijd.