Teachers

Sarah Jabloune /founder
Sarah, zelf al jaren actief als yoga teacher, wil met Saja Yoga Studio in Leuven een warme, toegankelijke plek creëren waar bewustzijn en uiteraard ook yoga centraal staan. Een inspirerende plaats waar jong en oud zichzelf kunnen zijn en leren ruimte creëren in hun geest en lichaam tijdens deze drukke tijden. Sarah is een gepassioneerde en ervaren yogaleerkracht. Ze heeft Saja Yoga Studio opgericht vanuit haar liefde voor Yoga en haar passie om mensen verder te helpen naar een bewuster en succesvol leven.  Sarah heeft haar opleiding tot Yoga teacher gevolgd bij Yogalife, daarna bij Miriam Wagner, Carlos Pomeda en schoolt zich geregeld bij met verdere opleidingen, steeds open voor nieuwe inspiratie en inzichten. Ze geeft deze inspiratie dan ook graag door aan haar leerlingen. Passie, wilskracht, uitdaging, focus, evenwicht, openheid, observatie, progressie, inzicht, bewustzijn, rust, acceptatie, zachtheid, voelen, loslaten, ademhaling … het zijn enkele van de kenmerken die Sarah typeren in de manier waarop ze samen met haar leerlingen de balans weet te vinden tussen de dynamische en de rustigere yogavormen. Een balans tussen “Strong & steady, yet soft and receptive”. Dit alles gecombineerd  met een ademhalingsbewustzijn. Haar lessen zijn uitdagend & rustgevend tegelijk op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Op die manier wil ze mensen graag dichter bij zichzelf brengen. Elke dag kijkt ze ernaar uit om haar passie met jou op de mat te delen. Naast haar yogastudio heeft Sarah een drukke praktijk mindbalancecoach.be waar ze dagelijks één op één mensen coacht naar een bewuster leven.
 
Kata Izsaki Kata beschouwt zichzelf als een eeuwige student, met een open hart, die altijd bereid is om te leren uit wat ze op haar weg tegenkomt. Ze is een toegewijde yoga- en pilates lerares sinds meer dan een decennium. Ze deelt haar passie door een warme en vriendelijke omgeving te creëren tijdens haar lessen, waarin leerlingen zich veilig en comfortabel kunnen voelen tijdens de houdingen. Haar doel is om leerlingen tijdens haar lessen energie en vitaliteit te laten voelen, om hen in contact te brengen met hun innerlijke zelf en hun natuurlijke staat van zijn te laten ervaren, geluk. Haar stijl werd aanvankelijk door Jivamukti beïnvloed en door de jaren heen verdiepte ze haar kennis in verschillende stijlen. Tijdens haar lesgeven hecht ze veel belang aan het volgen van je eigen tempo en het niet vergelijken met anderen. Zoals ze zeggen: “Een bloem vergelijkt zich niet met de bloem naast haar. Ze bloeit gewoon.”
 
Wim Beckx
Na al een aantal jaar met gezondheidsproblemen te kampen overtuigde Sarah me om eens een yogales te proberen. Hoewel ik sceptisch was en dacht dat het niets voor mij zou zijn besloot ik het, na enige aarzeling en aandringen, toch te proberen. En vanaf die eerste kennismaking moest ik mijn mening herzien en was ik compleet gebeten door yoga. Ik was zo overweldigd door het gevoel dat yoga mij gaf dat ik bijna dagelijks naar de les ging en ook nog eens thuis aan yoga deed. Het heeft me geleerd om met een groter bewustzijn in het leven te staan. Door de juiste balans te zoeken tussen het mentale en fysieke aspect van yoga heb ik ook de positieve gevolgen op mijn gezondheid ervaren. Later kreeg ik de kans om in Brussel een Yoga teachers training te volgen en heb ik deze met beide handen gegrepen. Daarnaast heb ik me verdiept in Yin Yoga en volgde ik opleidingen bij Miriam Wagner. Starten met yoga heeft mijn leven enorm verrijkt en in positieve zin veranderd. Daarom wil ik als yogaleraar graag de mensen eenzelfde soort ervaring geven in mijn lessen, door hen te begeleiden in hun zoektocht naar wat yoga voor hen kan betekenen.
 
Maxime Vanacker
Maxime is enorm gepassioneerd door het menselijk lichaam in al zijn facetten. Hij is orthomoleculaire voedingsdeskundige en ziet het lichaam als een voertuig waarin we de ongelooflijke kans hebben om dit leven te ervaren. Hij is leerling binnen de Taoistische traditie van Da Xuan onder begeleiding van Serge Augier. Hiervoor reist hij geregeld naar het buitenland om zich bij te scholen. Ook heeft hij een yin yoga opleiding genoten bij Joe Barnett & daarna bij Miriam Wagner. Daarnaast begeleidt hij dagelijks mensen in het opnemen van hun verantwoordelijkheid voor hun gezondheid en geeft hen hierbij tools en vaardigheden ter ondersteuning. Naast het dagelijks beoefenen van yoga heeft Maxime zich toegelegd op de effecten van spierrelaxatie dmv stretching op ons lichaam. Met zijn kennis van yoga en de systemen in het lichaam, bieden zijn lessen een mooie aanvulling op de yogalessen en vormen zijn een vaste waarde in de studio.  
 

Sofie Otten
Voor bewegen en werken aan een gezond lichaam heeft Sofie altijd al een grote voorliefde gehad. Haar opleiding Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen en haar job als LO-leerkracht tonen dit aan. Toen ze een aantal jaren geleden een oplossing zocht voor haar plotse rugproblemen, ontdekte ze yoga. Al gauw werd haar duidelijk dat yoga naast het positieve effect op fysiek vlak nog zoveel meer te bieden heeft. Sofie volgde haar Yoga opleiding bij Yogalife en daarna verdiepte ze zich verder in de yin Yoga bij Miriam Wagner. En zo groeide haar passie. In haar lessen creëert ze een balans door krachtige, uitdagende houdingen af te wisselen met zachtere houdingen die je helpen de rust in jezelf te vinden. Met aandacht voor een bewuste ademhaling loodst ze iedereen doorheen de les en streeft ze telkens naar het ontdekken van tevredenheid en dankbaarheid.  
 

Joni Asselbergs
Op zoek naar een uitlaatklep die ook haar gezondheid zou verbeteren, besloot Joni yoga eens te proberen. En al snel, was ze verknocht. Ze werd sterker, leniger, kortom gezonder, én haar geluksgevoel steeg. Dankzij yoga is ze vaker de persoon die ze graag wil zijn: evenwichtiger, krachtiger, rustiger, energieker, geduldiger. Het kriebelde om zich te verdiepen en verschillende gecertificeerde opleidingen in vinyasa en yin yoga volgden. Haar gevarieerde, doordacht opgebouwde lessen hebben een speelse mix tussen motiverende energie en zachte ontspanning. Joni hecht groot belang aan jezelf kunnen zijn, jezelf ontdekken en daarbij respect hebben voor je eigen grenzen. Door haar niet te stillen honger naar leergierigheid, volgt ze zelf nog steeds les en neemt ze met veel plezier deel aan workshops en trainingen.  
 

Claire Huby Claire, geboren en getogen in Engeland, raakte als een jonge hedendaagse danseres geïnteresseerd in het menselijk lichaam. Na haar afstuderen als fysiotherapeut in Amsterdam raakt ze steeds meer geïnteresseerd in yoga, doordat ze al snel de fysieke en mentale voordelen ontdekte bij zichzelf en haar patiënten. Ze heeft ervaring rond het werken met chronische pijn en topsporters. In haar lessen hecht ze veel belang aan harmonie tussen geest en lichaam. Claire volgde haar Ashtanga/Vinyasa Yoga lerarenopleiding in Goa India. Ze heeft een passie voor holistische gezondheid en streeft telkens naar balans in haar eigen studie en het les geven.
 
Laura Vanderbiest Laura ontdekte yoga als tiener en sindsdien leidde haar weg haar steeds terug naar de mat. Ze woonde 11 jaar in Londen, waar ze werkte als actrice en yoga docent. Ze was altijd al geïnteresseerd in dans, beweging en fysieke expressie, dus na haar acteurs opleiding in London, kwalificeerde ze zich als yoga lerares in vinyasa flow, hatha, yin yoga, power yoga en restorative yoga. Ze blijft zich steeds verder verdiepen in de richting van ‘yoga and mental health’. Ze houdt ervan haar passie voor yoga te delen. Ze vindt dat yoga een fantastische manier is om stilte te vinden in ons drukke leven, maar ze vindt het ook heel belangrijk dat er plezier gemaakt wordt, en we onze dagelijkse sleur los kunnen laten. Daarom zijn haar klassen fun en actief maar ook mindfull and soulfull.


Jimena Frosso
Jimena, geboren en getogen in Argentinië, ontdekte yoga in 2001 en is sindsdien vormt yoga voor haar een weg naar gezondheid en balans. Toen ze nog in Buenos Aires woonde, kwam ze in contact met Yoga. Meteen werd ze aangetrokken om hier dieper in te duiken. In België heeft ze dan haar lerarenopleiding gevolgd bij Yogalife. Haar manier van lesgeven is een mix van zachtheid en kracht die je helpt iets verder te gaan dan je dacht dat mogelijk was. Dit alles steeds met een respect voor je zijn. Ze creëert een leuke, relaxte en comfortabele atmosfeer om zo je eigen lichaam op een veilige manier te leren verkennen.  
 

Rosanne Bruin Rosanne is sinds haar studie psychologie al bezig met wat de menselijk geest kan ondersteunen. Het topic zelfliefde en zelfzorg was iets wat ook in haar werk steeds terugkwam. Op den duur verbreedde haar horizon naar een interesse voor de mind-body(-soul) connectie. Hierin ontdekte ze op verschillende plaatsen steeds stukjes van de puzzel, waarvan yoga er een is, en meditatie een ander. De rust en gevoel van heelheid dat deze met zich mee kunnen brengen is iets dat ze in haar lessen graag deelt met anderen. Ze bestudeerde verschillende yoga stijlen tijdens haar opleiding in India.Ze ziet yoga als een kans om inzicht te krijgen in je gevoelens, gedachten, en even echt in contact te gaan met jezelf. Om hiermee meer ruimte te maken voor wat en wie belangrijk is in jouw leven.