Teachers

Sarah Jabloune /founder
Sarah, zelf al tientallen jaren actief als yoga teacher, wil met Saja Yoga Studio in Leuven een warme, toegankelijke plek creëren waar bewustzijn en uiteraard ook yoga centraal staan. Een inspirerende plaats waar jong en oud zichzelf kunnen zijn en leren ruimte creëren in hun geest en lichaam tijdens deze drukke tijden. Sarah is een gepassioneerde en ervaren yogaleerkracht. Ze heeft Saja Yoga Studio opgericht vanuit haar liefde voor Yoga en haar passie om mensen verder te helpen naar een bewuster en succesvol leven.  Sarah heeft haar opleiding tot Yoga teacher gevolgd bij Yogalife, daarna bij Miriam Wagner, Carlos Pomeda en schoolt zich geregeld bij met verdere opleidingen, steeds open voor nieuwe inspiratie en inzichten. Ze geeft deze inspiratie dan ook graag door aan haar leerlingen. Samen met haar leerlingen weet ze dagelijks een balans te vinden tussen de dynamische en de rustigere yogavormen. Een balans tussen “Strong & steady, yet soft and receptive”. Dit alles steeds gecombineerd met een ademhalingsbewustzijn. Haar lessen zijn uitdagend & rustgevend tegelijk op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Op die manier wil ze mensen graag dichter bij zichzelf brengen. Elke dag kijkt ze ernaar uit om haar passie met jou op de mat te delen. Naast haar yogastudio heeft Sarah een drukke praktijk mindbalancecoach.be waar ze dagelijks als psychotherapeut één op één mensen begeleid.
 

Wim Beckx
Na al een aantal jaar met gezondheidsproblemen te kampen overtuigde Sarah me om eens een yogales te proberen. Hoewel ik sceptisch was en dacht dat het niets voor mij zou zijn besloot ik het, na enige aarzeling en aandringen, toch te proberen. En vanaf die eerste kennismaking moest ik mijn mening herzien en was ik compleet gebeten door yoga. Ik was zo overweldigd door het gevoel dat yoga mij gaf dat ik bijna dagelijks naar de les ging en ook nog eens thuis aan yoga deed. Het heeft me geleerd om met een groter bewustzijn in het leven te staan. Door de juiste balans te zoeken tussen het mentale en fysieke aspect van yoga heb ik ook de positieve gevolgen op mijn gezondheid ervaren. Later kreeg ik de kans om in Brussel een Yoga teachers training te volgen en heb ik deze met beide handen gegrepen. Daarnaast heb ik me verdiept in Yin Yoga en volgde ik opleidingen bij Miriam Wagner. Starten met yoga heeft mijn leven enorm verrijkt en in positieve zin veranderd. Daarom wil ik als yogaleraar graag de mensen eenzelfde soort ervaring geven in mijn lessen, door hen te begeleiden in hun zoektocht naar wat yoga voor hen kan betekenen.
 

Sofie Otten
Voor bewegen en werken aan een gezond lichaam heeft Sofie altijd al een grote voorliefde gehad. Haar opleiding Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen en haar job als LO-leerkracht tonen dit aan. Toen ze een aantal jaren geleden een oplossing zocht voor haar plotse rugproblemen, ontdekte ze yoga. Al gauw werd haar duidelijk dat yoga naast het positieve effect op fysiek vlak nog zoveel meer te bieden heeft. Sofie volgde haar Yoga opleiding bij Yogalife en daarna verdiepte ze zich verder in de yin Yoga bij Miriam Wagner. En zo groeide haar passie. In haar lessen creëert ze een balans door krachtige, uitdagende houdingen af te wisselen met zachtere houdingen die je helpen de rust in jezelf te vinden. Met aandacht voor een bewuste ademhaling loodst ze iedereen doorheen de les en streeft ze telkens naar het ontdekken van tevredenheid en dankbaarheid.  
 

Kata Izsaki
Kata beschouwt zichzelf als een eeuwige student, met een open hart, die altijd bereid is om te leren uit wat ze op haar weg tegenkomt. Ze is een toegewijde yoga- en pilates lerares sinds meer dan een decennium. Ze deelt haar passie door een warme en vriendelijke omgeving te creëren tijdens haar lessen, waarin leerlingen zich veilig en comfortabel kunnen voelen tijdens de houdingen. Haar doel is om leerlingen tijdens haar lessen energie en vitaliteit te laten voelen, om hen in contact te brengen met hun innerlijke zelf en hun natuurlijke staat van zijn te laten ervaren, geluk. Haar stijl werd aanvankelijk door Jivamukti beïnvloed en door de jaren heen verdiepte ze haar kennis in verschillende stijlen. Tijdens haar lesgeven hecht ze veel belang aan het volgen van je eigen tempo en het niet vergelijken met anderen. Zoals ze zeggen: “Een bloem vergelijkt zich niet met de bloem naast haar. Ze bloeit gewoon.”
 

Rowan Gordon
Rowan komt uit het Verenigd Koninkrijk, maar woont al sinds 10 jaar in België. Ze is reeds geruime tijd op zoek naar een diepere betekenis en verbinding in haar leven. Vanuit o.a. meditatieretraites en Indiaanse wildernisreizen vond ze geleidelijk haar weg naar yoga. Het ontdekken van yoga was een manier om de wereld te kunnen begrijpen en het voelde als thuiskomen bij zichzelf. Door te leren hoe ze lichaam en geest kon verbinden via ademhaling en beweging, kreeg ze de ruimte om meer balans en harmonie op en naast de yoga mat te ervaren. Na 8 jaar yoga te hebben beoefend, nam ze in 2017 de beslissing om haar band met yoga en zichzelf te verdiepen door een 200 uren yoga lerarenopleiding te volgen bij Joachim Meire in Gent. Na deze training te hebben afgerond was ze zeer geïnspireerd om verder te blijven leren en blijft ze op zoek naar nieuwe manieren om haar praktijk te verdiepen. Door yoga lessen te geven, wil ze mensen de mogelijkheid geven een diepere verbinding met zichzelf te vinden door beweging en stilte.
 

Chantal Brüggamann
Chantal, is een gepassioneerd yogadocente die in 2021 haar Ashtanga Yoga Innovation® Inspired training heeft afgerond. Momenteel breidt ze deze training uit om haar kennis van yogafilosofie en anatomie te verdiepen. Ze begint de dag graag met yoga op een traditionele, krachtige, experimentele, meditatieve of zachte manier. Ze is gefascineerd om de effecten van yoga- en pranayama-oefeningen verder te blijven ontdekken en deelt deze graag in haar lessen. Tristhāna, het kernelement van ashtanga yoga, is volledig toegankelijk voor iedereen en kan worden aangepast zodat het lichaam kan profiteren van de schoonheid van dit systeem. Je kunt dit ervaren in een van haar lessen waarin diep ademhalen, ontspannen bewegingen en speelse, uitdagende elementen worden gecombineerd.
 


Camila Chovet
Camila begon met yoga toen ze een tiener was. Haar moeder stelde haar toen eens voor om met haar mee te gaan om zo beter te leren omgaan met stress. Sinds ze in 2007 naar haar eerste vinyasa-les ging, was ze helemaal overtuigd. Na een paar jaar begon ze ook met Ashtanga-lessen. In 2018 besloot ze van de gelegenheid gebruik te maken om leerkracht te worden en behaalde ze haar 200 uur vinyasa lerarencertificaat. Daarna schoolde ze zich ook bij in Ashtanga en Anatomie. Haar lessen zijn een combinatie van uitdagende houdingen met op het einde stretch en ontspanning. Ze hoopt met haar lessen dezelfde positieve en energieke gevoelens over te brengen die ze als Yogi ervaart.
 Cherine Elhalfawy
Cherine maakte in 2014 kennis met Yoga en beoefent sindsdien Yoga. Ze is oorspronkelijk afkomstig uit Caïro, Egypte. Ze verhuisde in 2020 naar België. Ze is een nieuwsgierige geest die dol is op reizen, leren en nieuwe dingen ontdekken. Ze heeft meer dan twee jaar in India gewoond en heeft gedurende deze tijd de yogafilosofie uit de eerste hand mogen ervaren en omarmen. Ze voltooide haar 200 uur durende yoga docentenopleiding op een afgelegen eiland in Griekenland. Daar heeft ze haar kennis over de Yoga-levensstijl nog verder kunnen verdiepen. Deze opleiding was een mooie versterking voor haar kennis over de verschillende aspecten van de yogafilosofie en -praktijken. Naast yoga heeft Cherine ervaring met het geven van paaldans- en flexibiliteitslessen.


Epsi Hapsari
Epsi, afkomstig uit Bali/Indonesië, is een nieuwsgierige ziel in hart en nieren. Daardoor stopt ze nooit met leren en groeien. Door verschillende geneeswijzen te onderzoeken, ontdekt ze dat de oorzaak van lijden een onbewuste verbinding tussen lichaam en geest is. Zelf vond ze hierdoor transformatie door middel van yoga, bewuste ademhaling en meditatie. Na 12 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, stapte ze buiten haar comfortzone om haar pad van verdieping van de kennis en beoefening van yoga voort te zetten, wat leidde tot het voltooien van twee lerarenopleidingen: 200 uur Hatha en 150 uur Yin Yoga op Bali. Voor Epsi draait het beoefenen van yoga om het leren genieten van het proces. Daarom is yoga bij Epsi voor iedereen, het is veilig, het is leuk en niet-oordelend. Epsi is ervan overtuigd dat yoga een kans creëert voor persoonlijke groei. Het geeft ons ruimte om te luisteren en een gezonde relatie met onszelf op te bouwen. Yoga gaat voor over zelfacceptatie.
 Adriaan Bastien
Adriaan begon meer dan 4 jaar geleden met yoga, gecombineerd met veel meditatie. Op zijn yogamat vond hij de rust die hij soms wat verloren was in zijn drukke alledaagse leven. Na enkele jaren (intensief) aan yoga te doen besloot hij om een yoga opleiding te gaan volgen bij Yogalife in Brussel. Hoewel een hij een Yin les nooit zal afslaan houdt hij vooral van Hatha en actieve vormen van Yoga zoals Vinyasa. Bij zijn lessen legt hij graag nadruk op de wetenschappelijke effecten en voordelen van yoga en hier verdiept hij zich graag in. Naast yoga-mat zal je hem vaak terugvinden op zijn mountainbike of koersfiets.
 

Katrien Neyrinck
Sinds 2015 is yoga een vast aspect in het leven van Katrien en gaf dit haar de nodige rust en ontspannning tijdens haar studies biomedische wetenschappen en haar daaropvolgend doctoraat. Al snel kreeg ze ook de lesgeefmicrobe te pakken en vanaf 2016 begon ze met het delen van haar yogapassie. Sindsdien is deze passie blijven groeien en is ze niet gestopt met bijleren. Een teacher training in yogilates (2016), yin yoga (2019), hatha/vinyasa yoga (2022) en Thai massage (2022) maakt haar een all-round yoga teacher met het doel om yoga toegankelijk te maken voor iedereen. Yoga is voor iedereen en voor iedereen kan yoga iets anders betekenen. Al is het om rust te vinden, om kracht/flexibiliteit te winnen, om jezelf en je lichaam te ontdekken, om je gedachtenmolen even op pauze te kunnen zetten of om te genieten van die zalige Savasana. Elke reden is perfect!


  
 
Frances Pinero
Frances groeide op in het zonnige Texas en voelde zich aangetrokken tot buitensporten en wedstrijden in beachvolleybal, mountainbiken en rotsklimmen. Door yoga te ontdekken, leerde ze hoe ze de intensiteit kon pauzeren, vriendelijkheid terug kon geven aan haar lichaam en geest en haar bewustzijn van adem kon tonen. Yoga speelde een sleutelrol in haar zwangerschappen, postnatale herstel, en houdt haar tegenwoordig gezond en sterk terwijl ze haar 3 jonge wildlingen moedert. Na een tijdsbestek van 15 jaar langzaam haar persoonlijke praktijk te laten groeien, volgde Frances haar lerarenopleiding bij Antwerp Yoga. Ze voelt zich aangetrokken tot de ideeën van het creëren van gemeenschap, samenwerking boven competitie, en het belichamen van de yogafilosofieën van haar mat en in het echte leven. Als ze op de mat ligt, houdt ze ervan om: traditionele houdingen te mixen met creatieve sequenties, warmte op te werken en terug te schakelen met yin. Ze wil oefenen toegankelijk maken voor iedereen die komt opdagen, ongeacht hun lichaamstype, capaciteiten of leeftijd.
 

 

 
Iris Baetens
In 2015 is Iris voor het eerst in aanraking gekomen met yoga. Op de mat heeft ze zichzelf beter leren kennen. Haar lichaam, zelfbewustzijn over houdingen en bewegingen maar ook over hoe ze reageert op bijvoorbeeld een uitdaging. Door bewust te worden op de mat, heeft Iris dat bewustzijn beetje bij beetje kunnen integreren in haar dagelijkse leven. Yoga heeft haar enorm veel bijgedragen en heeft haar helpen groeien tot de persoon die ze vandaag is. Ze is enthousiast om het geluk dat ze uit yoga haalt, te delen met anderen. Daarom volgde ze in 2020 een Vinyasa Yoga Teacher Training 200hr bij David Lurey en Mirjam Wagner. Door yogales te geven, hoopt ze anderen hier ook geluk uit te helpen halen. Om te helpen vinden wat werkt voor jou persoonlijk, om te accepteren waar je staat, om zelfbewust te worden, maar vooral om plezier te beleven. Ze vindt het belangrijk dat je aanpassingen maakt naar wat voor jou werkt, want we zijn allemaal anders. Beweging, plezier, mentale rust en zelfzekerheid zijn de zaken waar Iris naar streeft in haar lessen. Er is ruimte voor iedereen, onafhankelijk van hoe je eruit ziet en hoe je je voelt.