Workshops

Image
 • WORKSHOP Releasing Neck & Shoulders
  (Maxime Vanacker)
  Datum: Donderdag 13 december 2018 VOLLZET
  -> deze workshop komt opnieuw op 10 januari 2019
  Uur: 20u15 – 22u15

  Prijs: 20 euro of 2 stempels op beurtenkaart
Heb je ook vaak last van spanningen in je nek of schouders? De toenemende stress in onze moderne leven zorgt er vaak voor dat de grote spieren het werk overnemen van de dieperliggende spieren. Dit brengt veel overbodige spierspanning en -pijn met zich mee. Tijdens deze workshop nemen we uitgebreid de tijd om de spanningen in nek en schouders los te maken door stretching. Daarnaast kunnen we de diepere spieren in onze lichaam opnieuw wakker maken door activerende oefeningen geïnspireerd door de Oosterse visie op het lichaam.
Inschrijven Image
 • WORKSHOP YOGA VOOR BEGINNERS
  (Sarah Jabloune)

  Datum: Zondag 16 december
  Uur: 11u30 – 13u15
  Prijs: 25 euro
Weet je niet met welke les te starten? Kom je reeds naar de yogales maar wil je beter meekunnen? Wil je de termen die de yogaleerkracht gebruikt goed kunnen volgen? Na deze workshop kan je in de gewone lessen volgen zonder probleem. Je kent de basishoudingen en belangrijkste termen om in een yogales makkelijker mee te kunnen. Ook ideaal om eindelijk de stap te zetten naar yoga. En voor iedereen die de drempel hoog vindt om meteen in een les mee te doen.
Inschrijven
Image
 • YOGA WITH LIVE HANDPAN MUSIC & CONCERT by Wonderl’Hang
  (Sarah Jabloune bijgestaan door muzikale duo van Wonderl’Hang: Gerard Spencer & Jess Lefebvre)

  Datum: Zaterdag 12 januari 2018
  Uur: 19u00 – 22:00
  Prijs: 40 euro of 4 beurten op je beurtenkaart
Inschrijven
Dit wordt een bijzondere zintuiglijke ervaring waarbij de yogabeleving wordt verruimd door het muzikale, waardoor een je magische beleving krijgt van het moment. Sarah Jabloune zal tijdens het geven van haar zachte yogales bijgestaan worden door de getalenteerde Gerard Spencer en Jess Lefebvre die jullie op een muzikale reis zullen meenemen met hun instrumenten. Een reis tussen lichaam en geest doorheen de Wonderl'Hang geluidsgolven. Na deze les volgt er een instrumentaal concert met hangdrum, Tibetaanse klankschalen en nog andere instrumenten om volledig tot rust te komen.
Image
 • WORKSHOP Yin XL Yoga (Mind – Body – Emotions)
  (Sarah Jabloune)
  Datum: Donderdag 17 januari 2019
  Uur: 20u15 – 22u15

  Prijs: 20 euro of twee beurten op je beurtenkaart
Inschrijven
Yin Yoga XL biedt een extra lange Yin yoga les aan waarbij dieper wordt ingewerkt op de emotionele, mentale en fysieke lagen. Je blijft tijdens deze les ook langer in de houdingen waardoor je een diepe helende werking op de pezen, ligamenten en bindweefsel krijgt. De energiekanalen in je lichaam kunnen openen, waardoor ruimte in het lichaam en de geest ervaren wordt . Sarah begeleid de les aan de hand van de principes/inzichten van yoga waardoor er dieper gevoeld kan worden dan enkel het fysieke aspect en je de kans krijgt jezelf beter te leren kennen door innerlijk inzicht. De workshop is toegankelijk voor iedereen die bereid is om los te laten en naar binnen te keren.
Image
 • WORKSHOP Tight Hips & Lower Back – Psoas Release
  (Maxime Vanacker)
  Datum: Donderdag 21 februari 2019
  Uur: 20u15 – 22u15

  Prijs: 20 euro of 2 stempels op beurtenkaart
Heb je ook vaak last van spanningen in je heupen of pijn in je onderrug? De toenemende stress in onze moderne leven zorgt er vaak voor dat de grote spieren het werk overnemen van de dieperliggende spieren. Dit brengt veel overbodige spierspanning en -pijn met zich mee. Tijdens deze workshop nemen we uitgebreid de tijd om de spanningen in heupen en onderrug los te maken door stretching. Daarnaast kunnen we de diepere spieren in onze lichaam opnieuw wakker maken door activerende oefeningen geïnspireerd door de Oosterse visie op het lichaam.
Inschrijven