Workshops & Special Classes

   Image
   • WORKSHOP How To Handstand (Studio)
    Katrien Neyrinck
    Datum: Zaterdag 20 augustus 2022
    Uur: 18:00 – 20:00

    Prijs: 35€ of 4 beurten van je beurtenkaart
    Gesproken: Nederlands & Engels
    Inschrijving via lessenrooster verplicht.

   Via yoga, een handstand specifieke opwarming, uitlijningstechnieken en beginnende handstand oefeningen zal deze workshop je helemaal enthousiast maken om op je handen te staan! No worries, je hoeft geen ervaring te hebben met handstand en de workshop is toegankelijk voor iedereen. Na 2 uur zal je naar huis gaan met al de tools en tricks om handstand in jouw eigen practice of dagelijkse leven te integreren!  

   Naast Katrien haar passie voor yoga en yogales geven, is handstand een kleine uit de hand gelopen hobby geworden voor Katrien. Ze reist rond om van de beste teachers bij te leren en wil graag deze kennis en haar liefde voor handstand met jullie delen. Ontdek samen met haar de uitdaging, maar vooral de fun van ondersteboven staan! 

   Inschrijven
    Image
    • WORKSHOP Yoga voor beginners (Studio)
     Sarah Jabloune
     Datum: Donderdag 8 september 2022 
     Uur: 18u15 – 20u00

     Price / Prijs: 26 euro 
     Gesproken: Nederlands
     Inschrijving via lessenrooster verplicht 

    Weet je niet met welke les te starten?
    Kom je reeds naar de yogales maar wil je beter meekunnen?
    Wil je de termen die de yogaleerkracht gebruikt goed kunnen volgen?
    Wil je beter begrijpen wat alle verschillende yogastijlen inhouden en waar je je aan kan verwachten als je naar een les komt?
    Na deze workshop kan je in de gewone lessen volgen zonder probleem. Je kent de basishoudingen en belangrijkste termen om in een yogales makkelijker mee te kunnen.
    Ook ideaal om eindelijk de stap te zetten naar yoga. En voor iedereen die de drempel hoog vindt om meteen in een les mee te doen. Je krijgt de mogelijkheid in deze workshop om vragen te stellen.                               Sarah helpt jullie door deze basisstappen.

    Inschrijven