Workshops & Special Classes

   Image
   • WORKSHOP Releasing Neck & Shoulders
    (Alexander De Waele)
    Datum: Donderdag 20 februari 2020
    Uur: 20u15 – 22u15

    Price / Prijs: 25 euro of 2 stempels op je beurtenkaart
    Gesproken / spoken: Nederlands & Engels
    Inschrijving op voorhand nodig

   Heb je ook vaak last van spanningen in je nek of schouders? De toenemende stress in onze moderne leven zorgt er vaak voor dat de grote spieren het werk overnemen van de dieperliggende spieren. Dit brengt veel overbodige spierspanning en -pijn met zich mee. Tijdens deze workshop nemen we uitgebreid de tijd om de spanningen in nek en schouders los te maken door stretching. Daarnaast kunnen we de diepere spieren in onze lichaam opnieuw wakker maken door activerende oefeningen geïnspireerd door de Oosterse visie op het lichaam.
   Inschrijven
    Image
    • WORKSHOP Yin yoga XL & Yoga Nidra
     (Sarah Jabloune)
     Datum: Donderdag 12 maart 2020
     Uur: 20u15 – 22u15

     Prijs: 25 euro of 2 stempels op je beurtenkaart
     Gesproken: Nederlands & Engels
     Inschrijving op voorhand nodig.

    Kom genieten van deze extra lange yin les gevolgd door een relaxerende yoga nidra. In deze extra lange Yin les wordt er dieper ingewerkt op de emotionele, mentale en fysieke lagen. Je blijft tijdens deze les ook langer in de houdingen waardoor je een diepe helende werking op de pezen, ligamenten en bindweefsel krijgt. De energiekanalen in je lichaam kunnen openen, waardoor ruimte in het lichaam en de geest ervaren wordt . Sarah begeleid de les aan de hand van de principes/inzichten van yoga waardoor er dieper gevoeld kan worden dan enkel het fysieke aspect en je de kans krijgt jezelf beter te leren kennen door innerlijk inzicht. Om deze ontspanning nog bewuster en totaal te maken sluiten we deze les af met een Nog Nidra, waarbij je geen enkele fysieke inspanning hoeft te doen en gewoon lekker in Shavasana kan blijven liggen. Op die manier komt je geest helemaal tot rust en worden alle fysieke spanningen los gelaten na een heerlijke yin sessie. Yoga Nidra is een krachtige techniek waarbij je leert om bewust te ontspannen. Het wordt gebruikt om het onderbewustzijn te zuiveren. Het is een systematische methode van complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning. Het is een soort van dynamische slaap. In yoga nidra wordt er een staat van ontspanning bereikt door in zichzelf te keren, weg van de externe invloeden. De workshop is toegankelijk voor iedereen die bereid is om los te laten en naar binnen te keren.
    Inschrijven
     Image
     • WORKSHOP Yoga voor beginners
      (Sarah Jabloune)
      Datum: Zondag 26 april 2020
      Uur: 14u30 – 16u15

      Prijs: 25 euro
      Gesproken: Nederlands
      Inschrijving op voorhand nodig.

     Weet je niet met welke les te starten? Kom je reeds naar de yogales maar wil je beter meekunnen? Wil je de termen die de yogaleerkracht gebruikt goed kunnen volgen? Wil je beter begrijpen wat alle verschillende yogastijlen inhouden en waar je je aan kan verwachten als je naar een les komt? Na deze workshop kan je in de gewone lessen volgen zonder probleem. Je kent de basishoudingen en belangrijkste termen om in een yogales makkelijker mee te kunnen. Ook ideaal om eindelijk de stap te zetten naar yoga. En voor iedereen die de drempel hoog vindt om meteen in een les mee te doen.
     Inschrijven